{{ 'Sort by' | trans }}:

Daghapdoen.nl is een online gids voor de regelmatige restaurantbezoeker. Onderzoek wijst uit dat de doelgroep 18 – 36 jaar het vaakst uit eten gaat. Deze doelgroep bezoekt minimaal één keer per week de betaalbare eetadresjes. Daghapdoen.nl biedt u de mogelijkheid uw dag- en weekmenu’s kosteloos aan de regelmatige gelegenheidseter te presenteren.

Hoe maakt u optimaal gebruik van Daghapdoen.nl?

  • Als u op dit moment reeds gebruikt maakt van een geavanceerde eigen website met uw weekmenu of daghap, dan kunnen wij kosteloos uw website koppelen aan daghapdoen.nl. Uw wisselende gerechten worden dan automatisch ook zichtbaar op ons platform. Neem contact met ons op via het contactformulier en wij regelen de rest.
  • Als u uw weekmenu of daghap niet publiceert op een eigen website, dan kunt u tóch uw daghappen online bij daghapdoen.nl vermelden door na kosteloze registratie uw maaltijd(en) aan ons door te geven. Hierdoor kunt u snel bezoekers van Daghapdoen.nl in uw restaurant verwelkomen. Als extra service bieden wij u ook een widget om daghapdoen in u eigen website te integreren.

De javascipt widget maakt het mogelijk om de daghappen welke u zelf digitaal doorgeeft aan daghapdoen.nl ook zichtbaar te maken op u eigen website. Hierdoor kunnen zowel bezoekers van u eigenwebsite alsmede bezoekers van daghapdoen.nl makkelijk u wisselende specialiteiten aanprijzen. Natuurlijk kunt u ons platform niet alleen voor daghappen gebruiken maar ook voor weekschotels en andere tijdelijke aanbiedingen. Kijk u voor een live implementatie bij Pelles Eten & Drinken

Een aantal restaurants in Oldenzaal/Hengelo/Enschede zijn reeds automatisch gekoppeld door onze software. Na een kostenloze registratie kunt u online gemakkelijk u eigen profiel aanpassen en updaten.

Tenslotte bieden wij u een persoonlijke pagina waarnaar u vanuit een smart-tv in uw restaurant kunt doorlinken om de daghappen te adverteren. Klik u voor een voorbeeld hier.

Mocht u geïnteresseerd zijn in maatwerkfunctionaliteit voor uw persoonlijke informatiescherm (narrowcasting) neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat om u persoonlijke digital signage project voor uw horeca zaak te realiseren.

Voorbeeld Daghap Widget voor restaurants

Code op uw site:

<script>(function (w, d, s, r, i, h, t) {
    var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s);
    j.async = true; j.src = 'https://www.daghapdoen.nl/widget?r='+r+'&i='+i+'&h='+h+'&t='+t;
    f.parentNode.insertBefore(j, f);
})(window, document, 'script', 'de-kater', 'dhd-widget-theme1', 325, 'theme1');</script>
<div id="dhd-widget-theme1"></div>

Gezellig samen een daghap doen?

Bekijk hier alle daghappen bij jou in de buurt, simpel en overzichtelijk.

Enjoy your moment